Friday, 24 August 2012

sad

hurmm...
aku x tau nak buat tajuk post apa hari nii..
ni second blog aku...
blog aku yg first..aku private for a while...
tahh lahh....
facebook pun aku deactive..
and aku terbaca status seorang mamat niyy..
aku sentap weii..
samapi bila aku nak macam ni lagi..
ni nasib baik aku dah pindah sekolah..
mmg aku pindah sekolah sbb aku nak lari daripada semuanya..
aku dah nekad masa tuhh...
sekarang..
kalau aku ada rezeki nak sambung belajar..
kalau boleh aku nak sambung belajar kat luar daripada johorr..tapi tak ada lah sampai luar negara..
akutak nak bagi tahu siapa2..
kecuali kawan2 aku..family aku..sedara mara aku..
YA ALLAH , tabahkanlah hamba mu ini..
dah macam2 dugaan dah aku lalui..
sejak aku sekolah rendah sampai form 4 nie..
kadang2 rasa macam nak bunuh diri ada..
aku istighfar jek.. :(
asal semua orang nak marah aku??
aku x paham lah...


     

No comments:

Post a Comment